DANAK akkreditering/Kvalitetskontrol

Vi har fået nye e-mailadresser

RMG Inspektion A/S blev etableret tilbage i år 2000 og oplevede gennem 20 år med private ejere en stor udvikling. Tilbage i januar 2020 valgte seneste ejer Anita Jochumsen at sælge RMG Inspektion A/S til det hollandskejede internationale firma Kiwa – en førende virksomhed inden for kontrol, prøvning, inspektion og certificering.

RMG Inspektion A/S er forsat en virksomhed med eget navn, eget CVR nr. og med egen Danak akkreditering. Dette bliver der ikke lavet om på. Vi har samme DNA og værdier som tidligere, men vi ser også muligheder i at tage det bedste fra vores moderfirma Kiwa.

Vi er gået i gang med et løft på IT-området, der vil give os nye forbedrede muligheder, som skal komme vores kunder og samarbejdspartnere til gode. Det starter med en IT-migration, og i den forbindelse træder vi ind på Kiwas IT-platform. Det betyder, at vi pr. 14. november har ændret alle vores e-mailadresser.

Dermed vil vi på trods af vores navn RMG Inspektion A/S, fremadrettet henvende os til alle vores kunder og samarbejdspartnere med vores nye ”@kiwa.com” e-mailadresser.

Vores tidligere ”@rmg-inspektion.dk” e-mailadresser vil fortsat virke. Dermed går der ingen data tabt.

RMG Inspektion A/S, samme navn, samme firma, samme mennesker
– blot nye e-mailadresser

 

En del af Kiwa Group

Kiwa-logo-RGB

Læs mere om Kiwa

 

Inspektioner

ring-til-benedikte

Benedikte van Vliet, vores salgschef, sidder klar til at informere om inspektioner.

Kontakt salgschef
Benedikte van Vliet
+45 4090 9188
Benedikte.van.Vliet@kiwa.com

Kurser

Susanne Borregaard Nielsen - RMG-Inspektion

Kontakt Kursus og salg
Susanne Borregård Nielsen
+45 2090 9128
Susanne.Nielsen@kiwa.com

 

Tina Kleszez Lyngsø - RMG-Inspektion

Kontakt Kursus og salg
Tina Kleszez Lyngsø
+45 2090 7703
Tina.Kleszez@kiwa.com

Akkrediteret inspektion

Vi arbejder efter veldefinerede procedurer og er under løbende kontrol af DANAK. Vores akkreditering er forudsætningen for, at vi må benytte DANAK-logoet med den røde kongekrone.