DANAK akkreditering/Kvalitetskontrol

RMG-Inspektion A/S overtages af Kiwa Group

06.01.2020

Kiwa Group har købt 100 % af aktierne i RMG-Inspektion A/S den 6.1.2020. RMG-Inspektion, der er dansk og et af de førende inspektionsfirmaer indenfor brandsikkerhedsområdet, vil blive en del af organisationen i Kiwa Inspecta Danmark. RMG-Inspektion beskæftiger 29 medarbejdere.

RMG-Inspektion købt af Kiwa Group
Country manager Peter Lock, CEO Anita Jochumsen, EVP Saarenhovi Topi

”Kiwa Inspecta Danmark har en meget stærk position på det danske marked indenfor inspektion. Med RMG-Inspektion vil vi styrke vores service portefølje overfor vores faste kunder og vil være i stand til at tilbyde inspektionsydelser som en one-stop-shop leverandør og dermed gøre håndteringen af inspektioner lettere for vore kunder. RMG-Inspektion er et førende inspektionsfirma indenfor området brandsikkerhed. RMG-Inspektion har en bred portefølje af serviceydelser og kompetente medarbejdere. ”Jeg er meget glad for at have fået mulighed for at få medarbejderne fra RMG-Inspektion i vores team, det vil styrke vores ressourcer og serviceydelser. Jeg byder alle medarbejdere fra RMG-Inspektion velkommen i Kiwa gruppen”, siger Country Manager Peter Lock.

”RMG-Inspektion A/S har været i stor vækst gennem de seneste 19 år og er i dag et af de førende firmaer indenfor området for brandinspektion. Ved at tilslutte os Kiwa vil RMG-Inspektion få flere ressourcer og muligheder for at fortsætte væksten og styrke RMG-Inspektions rolle på markedet”, siger CEO Anita Jochumsen.

Indtil videre fortsætter RMG-Inspektion A/S deres aktiviteter under samme navn og med den samme organisation. Anita Jochumsen fortsætter som CEO i firmaet. Anita bliver en del af ledelsesteamet I Kiwa Inspecta Danmark og vil referere til Country Manager Peter Lock. RMG-Inspektion A/S bestyrelse består af Topi Saarenhovi (formand), Peter Lock (medlem) og Tapio Räsänen (medlem).

Senere på året vil RMG-Inspektion og Kiwa Inspecta sammen planlægge hvordan vi bedst kan gøre brug af vores fælles kundegrundlag, styrke salget og hvordan vi kan kombinere vores serviceydelser til fordel for vores kunder.

Kiwa Inspecta A/S er et førende TIC firma i Danmark, der tilbyder inspektion, test, certificering og konsulent service. De beskæftiger 85 medarbejdere og har kontor på 5 lokationer.

RMG-Inspektion A/S er et førende firma indenfor inspektion af brandsikkerhed I Danmark. Det blev etableret i 2000 beskæftiger 29 medarbejdere og har kontor i Fredericia.

Mere information:
Country manager, Kiwa Inspecta Denmark, Peter Lock
Tlf. +45 21 33 65 81
peter.lock@kiwa.com

CEO, RMG-Inspektion, Anita Jochumsen
Tlf. +45 40 40 22 99 
aj@rmg-inspektion.dk

Inspektioner & Kurser

Ring til benedikte

Benedikte van Vliet sidder klar til at informere om inspektioner.

Kontakt salgschef
Benedikte van Vliet
7022 4321
salg@rmg-inspektion.dk