DANAK akkreditering/Kvalitetskontrol

RMG-Inspektion søger inspektør til automatiske brandalarmanlæg

29.11.2018

Har du erfaring med retningslinje 232 og et indgående kendskab til projektering, installation og servicering af brandalarmanlæg? I RMG-Inspektion søger vi en inspektør til brandalarminspektioner på Sjælland med jobstart 1. marts 2019.

RMG-Inspektion A/S er et DANAK-akkrediteret uvildigt tredjeparts inspektionsselskab. Det betyder, at vi er godkendt til at udføre brandværnsinspektioner samt de af myndighederne og forsikringsselskaberne krævede inspektioner og godkendelser af automatiske brandsikringsanlæg.

RMG-Inspektion A/S udfører inspektioner vedr. brandsikring og brandsikkerhed for ejerne af de bygninger, hvori alarmanlæggene er installeret. Vi henvender os til alle typer erhvervsvirksomheder, institutioner og lignende. I forbindelse med nyetablerede anlæg og udvidelser af eksisterende anlæg udfører vi også førsteinspektioner for anlægsleverandører/installatører.

Jobprofil for inspektør til automatiske brandalarmanlæg:

Jobbet som inspektør medfører, at du får tildelt en portefølje af brandalarminspektioner på Sjælland. Det vil derfor være et krav, at du er bosiddende på Sjælland.

Ansvarsområder:

Porteføljeafvikling i eget geografisk område af brandalarminspektioner, inspektion af rumslukningsanlæg, gasalarmanlæg, varslingsanlæg etc. herunder rapportering og sagsadministration samt deltagelse i eksterne og interne erfagrupper.

Faglige kvalifikationer:

Du skal have erfaring med retningslinje 232, indgående kendskab til projektering og installation/servicering af brandalarmanlæg, samt gerne til rumslukningsanlæg, gasalarmanlæg og varslingsanlæg.

Kendskab til funktionsbaserede brandkrav, gode kommunikationsevner – skriftligt som mundtligt samt Office pakken på brugerniveau – primært Outlook og Word.

Personlige kvalifikationer:

Som person er du serviceminded overfor kunder, myndigheder og kolleger. Du er fleksibel og har flair for selvstændig at organisere eget arbejde gennem personlig planlægning. Du holder af at samarbejde med kompetente og humoristiske mennesker i en virksomhed med en positiv udvikling.

Vi vil gerne være med til at udvikle vores medarbejdere, og derfor forestiller vi os, at du er interesseret i at udvikle dine faglige – og menneskelige kompetencer.

Virksomheden tilbyder dig:

Gode ansættelsesvilkår med blandt andet pensionsordning og sundhedsforsikring. Fleksible arbejdstider kombineret med etablering af en hjemmearbejdsplads. Virksomheden er dynamisk og fremstår som en uformel organisation, hvor der er godt humør og et stort engagement.

Finder du ovenstående interessant, og kan du se dig selv i jobbet som inspektør, ser vi frem til at modtage din ansøgning mærket ”ABA-inspektør” senest den 31. december 2018 på e-mail: info@rmg-inspektion.dk

Samtaler vil finde sted den 15. januar 2019 i Fredericia og ansættelsestidspunkt for stillingen er den 1. marts 2019.

Har du spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Anita Jochumsen på tlf. 4040 2299.

Inspektioner & Kurser

Ring til benedikte

Benedikte van Vliet sidder klar til at informere om inspektioner.

Kontakt salgschef
Benedikte van Vliet
7022 4321
salg@rmg-inspektion.dk