DANAK akkreditering/Kvalitetskontrol

ABV-generelt

Projekteringskursus i termisk og mekanisk brandventilationsanlæg – ABV

Projekteringskursus holdes i samarbejde med ClimateConsult og henvender sig blandt andre til ABA-, ventilations-, VVS-installatører, projektledere og rådgivende ingeniører samt beredskabsinspektører, der beskæftiger sig med brandsikring og brandsikkerhed.

Som bekendt er der efter den nye Retningslinje 001 Brandsikringsanlæg, Godkendelse af firmaer til projektering, installation, service og vedligehold af brandsikringsanlæg, nu mulighed for at blive godkendt til projektering, installation, service og vedligehold af automatiske termiske og mekaniske brandventilationsanlæg (ABV-anlæg).

Med en sådan godkendelse følger, at der i et godkendt brandventilationsfirma skal være ansat en person, som inden for det pågældende fagområde (termisk og/eller mekanisk brandventilation) er certificeret efter Retningslinje 002 Brandsikringsanlæg, Certificering af personer til projektering, installation, service og vedligehold af brandsikringsanlæg.

Certificering kræver projekteringskursus

For at kunne blive certificeret inden for ovenstående fagområder, skal man være i besiddelse af de nødvendige faglige kompetencer, hvilket indbefatter, at man har gennemgået et brandteknisk basiskursus for installatører samt et projekteringskursus for det pågældende fagområde (termisk og/eller mekanisk brandventilation).

Projekteringskurset er opdelt i et generelt kursus vedrørende brandventilation af 1 dags varighed, et specifikt kursus vedrørende termisk brandventilation også af 1 dags varighed samt et specifikt kursus vedrørende mekanisk brandventilation af 2 dages varighed.

Kursusgebyr pr. deltager:
Brandteknisk basiskursus: Kr. 3.900 ekskl. moms.
ABV Generelt: Kr. 3.500 ekskl. moms.
ABV Termisk: Kr. 4.000 ekskl. moms.
ABV Mekanisk: Kr. 7.000 ekskl. moms.
Eksamensforberedelse: Kr. 1.800 ekskl. moms.

Priserne er inkl. forplejning.

Online Booking af projekteringskursus

Klik og book kursus i projektering af termisk- og mekanisk brandventilationsanlæg

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til projekteringskursus i termisk- og mekanisk brandventilationsanlæg?

Kontakt kursusansvarlig
Lone Nielsen
7022 4321
kursus@rmg-inspektion.dk

Book kursus

Har du spørgsmål til projekteringskursus i termisk- og mekanisk brandventilationsanlæg?

Kontakt kursusansvarlig
Lone Nielsen
7022 4321
kursus@rmg-inspektion.dk